BodyWork

Frigöra liv med Body Work

Den behandling jag erbjuder är en form av “Body Work” som utgår ifrån ett holistisk perspektiv på dig och din situation.

Syftet med behandlingen är att frigöra mental energi eller känslomässiga blockeringar som är låst i kroppen av olika anledningar.

När vi upplever situationer som är jobbiga att hantera så är det vanligt att vi förtränger känslor och lägger minnen i kroppen som så kallade kroppsminnen. Dessa kan rent fysiskt upplevas som spänningar eller smärta. Om vi samlar på oss mycket blockerade känslor så kommer vi till slut bli trötta, frustrerade, bli känsliga för stress och bli energilösa. Allt vi samlar i kroppen kräver energi. Genom att arbeta med att släppa dessa blockeringar får vi utrymme att använda den bundna energin till annat, till att leva mer.

Ofta bär vi också smärta från läkta skador t.ex. gamla diskbråck. Skadan är borta men smärtan består. Genom min behandling går det ofta att ”ta bort” smärtan helt.

En viktig del av behandlingen är att utgå från det som är här och nu i stunden med närvaro i det som sker. Med ett modernt ord: I Mindfulness. Genom enkel beröring och att vi tillsammans medvetengör dig om blockeringarna får du möjlighet att “hämta hem” känslorna och frigöra dem i en helande process.

Jag har mottagning på söder i Stockholm och i  Enköping.

Ring mig på 0732-688600 för att boka tid.

Comments are closed.