Referenser

Jag gick till Ulf för att jag under en längre tid hade haft riktigt ont i ryggen och en känsla av att höger fot var “lam” pga ett gammalt diskbråck. Läkarna hade sagt att bråcket var läkt och att det enda de kunde göra för att minska smärtan var att operera.

Den dagen jag skulle till Ulf var smärtan så svår att jag hade svårt att komma ur bilen och gå den korta biten till Ulfs dörr.

Under själva behandlingen vet jag inte riktigt vad Ulf gjorde. Jag kände hans närvaro i rummet hela tiden fastän jag låg påmage och blundade. Oavsett vad han gjorde så kändes det väldigt bra. Redan direkt efteråt kändes det bättre men den fantastiska skillnaden var dagen efter. Jag hade inte ont. Den dagen gick jag fem kilometer och hade inte ont efter det heller. Jag har faktiskt inte haft ont från diskbråket sedan dess. Jag återvände för en behandling till en vecka sedan då Ulf tog bort något han kallar blockering. Efter det kändes det ännu lättare och smidigare i ryggen och foten känns nu helt bra.

Jag rekommenderar alla som har ont att kontakta Ulf och prata med honom. Ett samtal kostar inget och kan jag bli av med min smärta så enkelt och billigt så kanske du kan det också.

Joakim Eriksson – 070-532 72 72

——————————————————————————————

”Ulfs healing gör fantastiska underverk med mig!

Min hälsa på alla plan, fysiskt, mentalt och själsligt har förbättrats och håller på att ”läka ut” med Ulfs healing och hans mycket goda hjälp.

Ulf har förmågan att intuitivt nå djupt in i mig och att få mig och min kropp att släppa taget om dolda känslor och sår som ligger till grund för mina fysiska symptom.

Jag uppskattar och värdesätter enormt Ulfs mjuka, lugna, empatiska och ödmjuka bemötande som får mig att känna mig accepterad som jag är just ni i denna stund.
Hans fina sätt och bemötande är en förutsättning för att jag, och andra människor skulle jag tro, ska kunna släppa ut på det djupaste och mest smärtsamma som vi bär på.

Jag tycker mycket om den humor som uppstår med Ulf under behandlingarna. Inget är fel eller tabu. Skratt och gråt, alla känslor är välkomna och naturliga.

Behandlingarna känns mycket befriande från allt gammalt och tungt. Ulf hjälper mig att möta det, se igenom det och släppa det. Samtidigt som vi låter min kropp göra en stor del av ”jobbet”.

Jag har full tillit inför Ulf intuitiva behandlingssätt. Han förmedlar budskapen med medmänsklig insikt, respekt och integritet. Det han säger är samtidigt skarpsinnigt och träffar mig mitt i hjärtat.

Jag rekommenderar Ulf varmt och innerligt. Jag är djupt tacksam och glad för hans fina hjälp med mina hälsoproblem och på min väg i mitt växande och själslig utveckling.

Ulf är en Mr. Magic som det är omöjligt att inte tycka mycket om. Han har en enorm potential att kunna hjälpa många människor att bli hela och friska inifrån och ut. Vi är många som ser fram mot att healing blir accepterat som vårdform och hans sätt att arbeta och verka på bidrar till den utvecklingen”.

Elisabeth

——————————————————————————————-

”Med hjälp av Silva Ultramind tekniken kan jag snabbt försätta mig i alfatillstånd och känna ett skönt lugn i kroppen. Jag slappnar av, får lättare att somna och känner hur kreativiteten börjar flöda. Jag tycker att tekniken är en suverän stressdämpare och bra att använda till exempel när jag snabbt behöver skriva bra texter”.

Charlotte Rudenstam Författare, journalist och utbildare Läs mer på hennes blogg 100% Charlotte

——————————————————————————————————

”Jag kan varmt rekommendera att gå Ulfs kurser! Han är en mycket närvarande lärare, som är både varm och tydlig. Det som gav mig allra mest från Silva Ultramind-kursen med Ulf var sättet att manifestera och göra förändringar. Jag ville just då byta arbete och använde teknikerna för att hjälpa till att hitta ett nytt jobb. Inte långt efter att jag börjat fick jag ett nytt jobb som jag trivs väldigt bra med!”
Malin Bokstam

——————————————————————————————-

Kursen var mycket givande. Jag återkommer gärna för en repetition längre fram. Det känns som om jag har sprungit ett maraton fast  jag knappt har tagit 100 steg denna helg. Det är en mening med allt som händer det har varit en fantastisk helg i ett underbart sällskap och du har verkligen varit en god ledare som sett oss alla som de individer vi är.

Margareta

——————————————————————————————-

Comments are closed.